Gratis 30 minuten strategiegesprek

Claim hier jouw 100% gratis 30 minuten strategiegesprek (waarde €500,-) dat de potentie heeft jouw bedrijf volledig te veranderen. hieronder kun je een afspraak inplannen direct in onze agenda zodat je zeker bent van je plek.

Dit is o.a. wat we tijdens het strategiegesprek gaan bespreken

Placeholder Webflow

Welke social media platformen het beste werken voor makelaars

Alvast een kleine spoiler, ga niet bezig op alle platformen. Als eigenaar van een makelaarskantoor heb je het al superdruk en dus geen tijd om op alle social media platformen actief te zijn. Dat hoeft ook niet. Tijdens dit strategiegesprek laten wij zien op welke platformen jij het beste kunt focussen om het snelste resultaat te behalen. Ook laten wij zien welke content op welke manier het beste werkt op elk van de aanbevolen platformen.

Een op maat gemaakt stappenplan om te groeien op social media

Tijdens dit gesprek laten we zien welke stappen je moet zetten

Placeholder Webflow
Placeholder Webflow

Wat de kracht is van waarde geven aan jouw potentiële klanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Claim jouw gratis strategiegesprek
Kleine waarschuwing

Dit strategiegesprek is niet voor iedereen

Voordat je een gratis strategiegesprek bij ons inplant willen wij er zeker van zijn dat dit serieus is. Als jij bereid bent te investeren in jouw bedrijf en te denken op langer termijn ben je bij ons van harte welkom.

Wij zullen het grootste deel van het werk doen maar om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf gaat groeien hebben ook jouw inzet en toewijding nodig. Dit houdt in dat we korte lijntjes moeten hebben, snel reageren op elkaar zodat we goed en snel kunnen reageren op de markt. Zoals eerder gezegd moet je niet bang zijn op te investeren.

Als jij er klaar voor bent, vul dan een datum en een tijd in bovenaan de pagina. Wij kunnen niet wachten om de samenwerking aan te gaan.


Tot bij het strategiegesprek.

Team ViewVision

Support

Veel gestelde vragen

Alles wat u moet weten om een goede keuze te maken
Hoe lang zijn jullie contracten gewoonlijk?
Over het algemeen werken wij met een 90 dagen contract. Dit om ervoor te zorgen dat we optimale kwaliteit kunnen bieden.
Hebben jullie een maximum aan zoekwoorden (Google) of doelgroepen (Facebook)?
Nee, je kunt zoveel zoekwoorden en doelgroepen aangeven als je wilt.
Hoe werken de betalingen?
Wij werken met een maandelijkse betaling van een vast bedrag. Dit bedrag zal besproken worden in het strategiegesprek en kan verschillen per klant.